Bine ati venit !

INSCRIERI 2016-2017                                                                   (23 mai-31 august pentru 01.09.2016 )

ORAR SECRETARIAT PENTRU ÎNSCRIERI ÎN ANUL ȘCOLAR 2016-2017
ZILNIC L-V 8-16 ( tel. 0731020751/ sau 0731020754)

Grădiniţa cu Program Prelungit „Neghiniţă” CUI 17965650 / 400235 str. C.Coposu nr.20/Loc. Cluj-Napoca / Jud. Cluj / Romania / E-mail: neghinitacluj@yahoo.com
Nr. 967. din 04.05.2016

IN ATENŢIA PĂRINŢILOR
Conform procedurii din adresa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj,nr. 33111/26.04.2016 (afişată alăturat),

Consiliul Profesoral şi Consiliul de Administraţie al
Grădiniţei cu Program Prelungit „Neghiniţă” ,

director, Mureşan Violeta-Ioana,
vă informăm:

Graficul ÎNSCRIERILOR pentru anul şcolar 2016-2017

ETAPA I
23 mai 2016-17 iunie 2016 ORA 14.00

ETAPA II
27 IUNIE 2016 -29 IULIE 2016 ORA 14.00

ETAPA AJUSTĂRI
01.08.2016-31.08.2016

Părinții depun dosarul complet, sub semnătură,
la secretara grădiniței, Marton Miruna, (tel 0731020754 ,str. Corneliu Coposu nr. 20 corp 2 birou secretariat) conform orarului anexat mai jos

Director /Secretar/Contabil sef /Comisia de înscrieri/Educatoare

1. afiş la cele 3 grădinițe
2. afiş postat pe blog și site
3. afiş la fiecare grupă și educatoare
1. cadrele didactice consiliază părinţii, oferă cererea tip, verifică dosarul copilului pentu a fi complet și corect completat și cu documente în termen de valabilitate
2. părinții transmit în scris comisiei eventualele nelămuriri sau direct prin audiență la director
3. secretara grădiniței, Marton Miruna, preia doar dosarele complete, verifică documentele și efectuează înscrierea cererii la grupa adecvată vârstei cf. metodologiei

ORAR SECRETARIAT PENTRU ÎNSCRIERI ÎN ANUL ȘCOLAR 2016-2017
ZILNIC L-V 8-16 ( tel. 0731020751/ sau 0731020754)


Dosarul pentru ÎNSCRIERE va cuprinde:
1. dosar de plastic cu șină
2. cerere de înscriere (se completează de către părinte la data prezentării la secretariat și apoi de către secretar online pe platforma SIIIR )
3. certificatul de naștere al copilului (COPIE ȘI ORIGINAL)
4. certificatul de căsătorie (sau sentința de divorț ) al părinților(COPIE ȘI ORIGINAL) (pentru necăsătoriți se depune o informare scrisă privind starea civilă)
5. CI tata (COPIE ȘI ORIGINAL)
6. CI mama (sau apartinători legali) (COPIE ȘI ORIGINAL)
7. Adeverința de serviciu mama
8. Adeverința de serviciu tata
9. Adeverință medicală cu situația vaccinurilor copilului

 

 

cererea tip se primeste listata la secretariat(se completeaza de secretar electronic si se semneazade parinte )

 

 

 

                            NOUTATI  INSCRIERI SI REINSCRIERI                                              2016-2017 pt 1 sept 2016
Reinscrieri 4 mai -20 mai 2016
Inscrieri                                                                                                           Etapa I din 23 mai 2916 pana in 17 iunie 2016
            Etapa

                      NOUTATI  INSCRIERI SI REINSCRIERI 2016-2017 pt 1 sept 2016

Reinscrieri 4 mai -20 mai 2016
 
 
 
Inscrieri
 
Etapa I din 23 mai 2916 pana in 17 iunie 2016
 
Etapa II din 27 iunie 2016 pana in 29 iulie 2016
 
Etapa III ajustari 01.08.2016-31.08.2016
 
Orar alternativ 8-12 si 12-16 L-V  
 
str. Corneliu Coposu nr 20,
 
cartier Dambul Rotund , Cluj-Napoca
 
Tel 0731 020751 director

 

Grădiniţa cu Program Prelungit „Neghiniţă”  CUI 17965650  / 400235 str. C.Coposunr.20/Loc. Cluj-Napoca  / Jud. Cluj / Romania / E-mail: neghinitacluj@yahoo.com

Nr. 964. din 04.05.2016

IN ATENŢIA PĂRINŢILOR

Conform procedurii din adresa Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj,(afişată alăturat),Consiliul Profesoral şi Consiliul de Administraţie al Grădiniţei cu Program Prelungit „Neghiniţă” , director, Mureşan Violeta-Ioana, vă informăm:

                                                    Graficul     REÎNSCRIERILOR    pentru  anul şcolar 2016-2017

Data/perioadaAcţiunea părințilorResponsabiliActiuni în unitate, responsabilitati si observaţii
4 mai 2016-comisia de reînscrieri şi înscrieri

 

-oferta de şcolarizare a grădiniţei

-graficul reînscrierilor pe zile şi ore

Director

 

Secretar

Comisia de reînscrieri

  1. afiş la cele 3 grădinițe
  2. afiş postat  pe blog și site
  3. afiş la fiecare grupă și educatoare
4 mai 2016-

 

20 mai 2016

Părinţii pregătesc dosarul copilului pentru reînscriere și verifică dosarul împreună cu educatoarea grupei  

 

Părinții depun dosarul complet, sub semnătură,

 la secretara grădiniței, Marton Miruna, (tel 0731020754 ,str. Corneliu Coposu nr. 20 corp 2 birou secretariat) conform orarului anexat mai jos

Părinţi

 

Educatoare

Secretar

Director

  1. cadrele didactice consiliază părinţii, oferă cererea tip, verifică dosarul copilului pentu a fi complet și corect completat și cu documente în termen de valabilitate
  2. părinții transmit comisiei eventualele nelămuriri sau direct prin audiență la director
  3. secretara grădiniței, Marton Miruna, preia doar dosarele complete, verifică documentele și efectuează reînscrierea la grupa adecvată vârstei cf. metodologiei
Atentie !!!!       In 20 mai 2016  la ora 12.00  se inchide platforma SIIIR pentru reînscrieri

 

ORAR  SECRETARIAT   PENTRU REÎNSCRIERI       ÎN ANUL ȘCOLAR 2016-2017

 

 

4 MAI  2016  miercuri8.30-12.00
5 MAI 2016 joi12.00-16.00
6 MAI 2016 vineri8.30-12.00
  
9 MAI 2016     luni8.30-12.00
10 MAI 2016   marti12.00-16.00
11 MAI 2016   miercuri8.30-12.00
12 MAI 2016   joi12.00-16.00
13 MAI 2016   vineri8.30-12.00
  
16 MAI 2016  luni12.00-16.00
17 MAI 2016  marti12.00-16.00
18 MAI 2016    miercuri8.30-12.00
19 MAI 2016    joi8.30-12.00
20 MAI 2016    vineri8.30-12.0

Dosarul copilului cuprinde  :

  1. dosar de plastic cu șină
  2. cererea de reînscriere (de la educatoare, secretar, blog)
  3. certificatul de naștere al copilului (COPIE ȘI ORIGINAL)
  4. certificatul de căsătorie al părinților (pentru necăsătoriți se depune o informare scrisă privind starea civilă) (COPIE ȘI ORIGINAL)
  5. sentința de divorț (COPIE ȘI ORIGINAL)
  6. CI tata (COPIE ȘI ORIGINAL)
  7. CI mama (sau apartinători legali) (COPIE ȘI ORIGINAL)

 

Pentru fișa medicală a copilului și documentul care confirmă situația vaccinurilor copilului asistenta medicală va verifica si afișa dosarele incomplete.     Actele originale se prezintă secretarei   la  depunerea dosarului copilului

Adeverintele de serviciu se depun doar daca parintii si-au  schimbat locul de munca din septembrie 2015 pana in prezent!  

DIRECTOR,  Violeta-Ioana Mureşan

ÎNSCRIERI -REÎNSCRIERI  ( IN PREZENT  )

                     pentru  AN SCOLAR 2014-2015 si pentru 2015-2016 

verificati  SI DETALII PE pagina de blog sau la tel 0731020754 (secretar )

 http://neghinitacluj.wordpress.com/

 

REINSCRIERI      6-10 mai 2015              TEL 0731020751

 

ZILNIC                                           orar 9.00-15.00

dosarele se depun la secretariat (Marton Miruna)

                Str.Corneliu Coposu nr 20 

                cartier Dambul Rotund 

INSCRIERI            incepand cu 11 mai 2015                    TEL 0731020751

 preluarea dosarelor in intervalul 

8.30.00-15.300                               ZILNIC L-V

dosarele se depun la secretariat (Marton Miruna)

                Str.Corneliu Coposu nr 20 

                cartier Dambul Rotund

 

 

E-mail  UNITATE:               neghinitacluj@yahoo.com                                                                        Director,  Muresan  Violeta-Ioana tel.0731 02 07 51                                                       

https://www.facebook.com/gradinita.neghinita

BLOG                   http://neghinitacluj.wordpress.com/        

        Grădiniţa cu program prelungit  Neghiniţă

 -  TATĂ, MAMĂ, cine  e   NEGHINIŢĂ?    intreabă copilul

-E copilul care cunoaşte GÂNDUL LUMII ! 

            EL  ne  RESPECTĂ, ne IUBESTE  şi ne  AJUTĂ

                                      să fim din copil ... in trei ani OM MARE !!

 

 

         “Dacă un copil trăieşte într-un mediu stimulativ,

Învaţă să fie încrezător.

Dacă un copil trăieşte într-un mediu de corectitudine,

Învaţă să fie drept.

Dacă un copil trăieşte în siguranţă,

Învaţă să aibă încredere în el.

Dacă un copil trăieşte în acceptare şi prietenie,

Învaţă să iubească lumea.”

( D.L.Nolte)

 

 

      Grădiniţa cu program prelungit Neghiniţă

       este un  partener de încredere pentru fiecare familie în

       procesul de educare a copiilor în vederea formării şi a

       pregătirii lor pentru şcoală, pentru societate.

Email director :   directorneghinita@yahoo.com

Adresa:

str.Corneliu Coposu nr 20 , cod.400235,

Loc.Cluj-Napoca,

 jud.Cluj, Romania

       Tel.mobil :  0731.020.751                  apel director             08.00-16.00

                               CONCURS                      20.03.2014

                    CONCURS SECRETAR -anuntul nu mai este valabil la 21.03.2014

 

informatii la 0731 02 07 51 intre orele 9.00-18.00

Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Neghiniţă” Cluj-Napoca,

 

anunţă organizarea unui concurs în 20.03.2014

în vederea ocupării postului vacant  de secretar  ½ normă, (L-V 4h/zi) pe perioadă nedeterminată,

loc de muncă la  Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Neghiniţă”, str. Corneliu Coposu nr 20, Cluj-Napoca.

 

1 post de secretar ½ normă (4 ore)

 

     Cerinţe obligatorii:

- studii superioare;

- competenţe foarte bune de operare PC.

    Avantaj:

- vechime pe un post similar (secretar la o unitate de învăţământ);

Dosarul de plastic cu sina pentru concurs va cuprinde următoarele:

 

  1. Cerere în vederea înscrierii la concurs
  2. Copia cărţii de identitate
  3. Copia certificatului de naştere
  4. Copia certificatului de căsătorie
  5. Copia actelor de studii
  6. Copie extras revisal
    1. Cazier juridic
    2. Copie documente ce susţin declaraţiile din C.V.
      1.  Adeverinta medicala din care sa reiasă că este apt pentru a ocupa acest post
      2. Recomandarea de la ultimul loc de muncă
      3.  Opisul dosarului
  1. CV – model european;

Dosarul se depune la secretariatul unităţii str. Corneliu Coposu nr 20, Cluj-Napoca

între orele 12.00-15.00 până în data de 19  martie  2013, ora 16.

          Bibliografie pentru concurs:

  1. Legea 53/2003
  2. HG 500/2011
  3. Ord.Adm.Publ. 5559/2011
  4. OMECTS 5411/23.08.2012
  5. Legea 63/2011
  6. Metodologia de calcul al drepturilor salariale care se acordă personalului didactic – Legea 63/2011
  7. Metodologia de calcul al drepturilor salariale care se acordă personalului didactic auxiliar – Legea 63/2011

PROBELE DE CONCURS VOR FI:

La data de 20.03.2014 (sau la o data anuntata ulterior in functie de selectia dosarelor)

  1. SELECŢIA DOSARELOR  -
  2. PROBĂ SCRISĂ  ( 100 p. / probă)  
  3. PROBĂ PRACTICĂ ( 100 p. / probă)  
  4. INTERVIU( 100 p.) 

informatii la 0731 02 07 51 intre orele 9.00-18.00


Cei 7 membri CA din anul scolar 2013-2014 sunt :

Director ,

Muresan Violeta-Ioana

reprezentantii parintilor :

de la pj :  CRETU ANCA 

 si

de la  structura 1 : FURCEA LUMINITA 

personal didactic

 de la structura 1 Teuca Ioana Mariana    

 si de la  structura 2 Cocis Georgeta Rodica  

reprezentantul Consiliului Local,  Morar Dan Ioan     

reprezentantul Primarului  Caprar Liana 

lider de sindicat:  SIMON JUTKA TIMEA     -observator CA  

 

title

Click to add text, images, and other content